کتاب

09120857730

مراکز فروش اسید سیتریک

سدیم تری پلی فسفات

سدیم تری پلی فسفات

نامهای دیگر: پیرو فسفات، پیرو فسفات سدیم، تترا سدیم پیروفسفات خشک، ،STP, STPP
فرمول شیمیایی: Na4O7P2
شکل ظاهری: بلورهای بی رنگ یا سفید
خواص: منعقد کننده ، امولسیون کننده
 

سدیم تری پلی فسفات

سدیم تری پلی فسفات یک ترکیب شیمیایی شفاف بلورین رنگ با فرمول Na4P2O7 بوده و نمک سدیم اسید تری فسفریک است. این نمک از از پیرو فسفات و یون های سدیم تشکیل شده است. STPP به عنوان یک عامل بافر، امولسیفایر، عامل پراکنده و یک عامل ضعیف استفاده می شود و اغلب بعنوان افزودنی مواد غذایی استفاده می شود. از این محصول به عنوان یک تقویت کننده طعم استفاده می شود.

فروش سدیم تری پلی فسفات

کاربرد سدیم تری پلی فسفات

محصولات شوینده: تري پلي فسفات سديم در انواع محصولات تميز کننده استفاده مي شود. این محصول باعث افزایش توانایی مواد مختلف در مواد شوینده برای نفوذ عمیق تر به الیاف لباس و کمک به فوم و حباب شدن می شود. بنابراین، بسیاری از کارخانه های شیمیایی که تربلی پلی فسفات سدیم را "مواد شوینده" نامیده اند، ببه این خاطر است که این ماده یکی از اجزای تشکیل دهنده محصولات آنهاست.
مکمل غذایی: تربلی پلی فسفات سدیم در فرآوری گوشت، غذاهای دریایی، میگو منجمد، سوسیس و نشاسته اصلاح شده مورد استفاده قرار می گیرد. STPP به گوشت و غذاهای دریایی کمک می کند تا ظاهر تازه خود راحفظ کنند. این ماده به حفظ رنگ طبیعی گوشت و ماهی کمک می کند و بافت آنها را بهبود می بخشد. این کار با بهبود ظرفیت نگهداری آب محصولات حیوانی و درنتیجه کاهش خشک شدن آنها انجام می شود.
عمده صنایع مصرف کننده این ماده شیمیایی، کارخانجات تولید مواد شوینده ، صنایع تصفیه آب ، صنایع غذایی ، صنایع چرم سازی، صنایع تولید کاغذ و صنایع پتروشیمی می باشند.

فارسی

پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم

نامهای دیگر: پروپوانات کلسیم، دی پروپیونات کلسیم، نمک کلسیم اسید پروپیونیک، E282
فرمول شیمیایی: C6H10CaO4
شکل ظاهری: پودر سفید رنگ
بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

فروش پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم یک نوع افزودنی غذایی است که به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و مواد خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و ممکن است با پروپنیک اسید و پروپیونات سدیم جهت استفاده ترکیب شود. این محصول شایع ترین ماده ضد میکروبی در صنعت پخت است و در تولید نان، کیک، کلوچه و تولید انواع محصولات آردی مورد استفاده قرار می گیرد البته در تولید محصولات لبنی نیز از پروپیونات کلسیم استفاده می شود. این محصول مانع از رشد باکتری و قارچ می شود و بر خلاف بنزوات سدیم نیازی به محیط اسیدی ندارد. اسید پروپیونیک به طور طبیعی در شیر و تخمیر باکتری ها یافت می شود. پروپوانات کلسیم بیشترین استفاده را در جهان دارد و توسط اسید پروپیونیک و کلسیم هیدروکسید تحت شرایط بهداشتی تولید می شود.

کاربرد پروپیونات کلسیم

مقدار مجازمصرف 0.19 - 0.32 گرم در هر 100 گرم آرد است. در سطوح بالاتر، طعم اسید متمایز به نان می دهد. این ماده در pH پایین تر از 4.5 تا 5.5 مؤثر است. پروپیونات کلسیم می تواند به کاهش غلظت سدیم در نان کمک کند. هنگامی که 0.3٪ پروپیونات کلسیم بدون استفاده از کلرید سدیم استفاده می شود، نان به مدت 12 روز به شکل آزاد می شود. هنگامی که 0.3٪ با 1.2٪ کلرید سدیم استفاده می شود، نان به مدت 13 روز به شکل آزاد می شود.

فارسی
Tags: 

جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که خوراکی بوده و از دانه‌های کاکائو گرفته می‌شود. این ماده دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و طعم شکلات است. رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. از فرآیند بروما برای استخراج کره کاکائو از لوبیای کاکائو استفاده می شود. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است و حاوی مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده است که از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک استخراج می شوند. مهمترین ویژگی این محصول شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آن است. CBS یک ترکیب چربی است که تا حدودی هیدوژنه شده است. این ویژگی باعث سالم تر شدن این ماده نسبت به کره کاکائو می شود و همچنین اگر انتخاب ترکیبات به خوبی انجام گیرد تمام ویژگیهای ظاهری و طعمی کره کاکائو را هم به خوبی جبران خواهد کرد. معمولا روغن هسته پالم و یا روغن نارگیل به عنوان عامل شیرینی کره کاکائو امورد استفاده قرار میگیرند.

جانشین کره کاکائو CBS

کاربرد جانشین کره کاکائو CBS

جانشین کره کاکائو علاوه یک عنصر مهم در شکلات های قالبی و کارامل شکلات است، به دلیل SFC مناسب CBS می توان این روغن را در فرمولاسیون خامه قنادی و پنیرهای پروسس و تقلیدی به جای چربی حیوانی مورد استفاده  قرارداد. همچنین این کره در پوشش دادن محصولاتی مثل ویفر بیسکویت و مارش مالو و به عنوان یک ماده اولیه در صنایع قنادی بکار گرفته می شود. به دلیل نقطه ذوب مناسب (بیش از دمای اتاق و کمتر از دمای بدن) در تولید برخی از شیاف‌ها از جانشین کره کاکائو استفاده می‌شود و پایه ایده آل برای شیوه های دارویی محسوب می شود.
کره کاکائو یکی از پایدارترین چربی های شناخته شده است که کیفیت آن، همراه با آنتی اکسیدان های طبیعی، مانع از بروز زگیل می شود و به مدت دو تا پنج سال آن را نگهداری می کند.بافت نرم، خوشبو کننده و خواص نرم کننده کره کاکائو آن را یک عنصر محبوب در محصولات آرایشی مانند صابون و لوسیون ساخته شده است.

مشخصات فیزیکی جانشین کره کاکائو CBS

شایعترین شکل کره کاکائو دارای نقطه ذوب حدود 34-38 درجه سانتیگراد است (93-101 درجه فارنهایت)، شکلات جامد را در دمای اتاق نشان می دهد که به راحتی یک بار در داخل دهان ذوب می شود. کره کاکائو پلی مورفیسم را نشان می دهد که دارای کریستال های α، γ، β و β می باشد که نقطه ذوب 17، 23، 26 و 35 تا 37 درجه سانتی گراد است. تولید شکلات معمولا از کریستال β برای نقطه ذوب بالا استفاده می کند. ساختار بلوری یکنواخت باعث می شود که بافت نرم، شفاف باشد. کره کاکائو بیش از حد حرارت ساختار را به یک فرم پایدارتر تبدیل می کند که دمای ذوب زیر دمای اتاق است. با توجه به زمان، به طور طبیعی به پایدارترین شکل β تبدیل خواهد شد. فرضیه تحول پلی مورفها تلاش میکند شکوفه شکلات را از لحاظ فرمهای کریستال متمایز توضیح دهد.

جانشین کره کاکائو

بسته بندی 

جایگزین کره کره ای (CBS) در کارتن های پلی اتیلن با پوشش 20 کیلوگرم، 25 کیلوگرم خالص یا درامزهای 180 کیلوگرم یا 190 کیلوگرم خالص،  بسته بندی شده است.

فارسی

میکروکریستالین سلولز

میکروکریستالین سلولز

نامهای دیگر: آویسل 102, آویسل 101, E460 ، MCC
میکروکریستالین سلولز از سلولز چوب آلفا بوجود آمده و به عنوان یک ماده ضد کپک، یک ماده ضد انقباض، یک جایگزین چربی، امولسیفایر، یک توسعه دهنده و یک عامل فشرده در تولید مواد غذایی استفاده می شود. شایع ترین شکل در مکمل های ویتامین یا قرص ها استفاده می شود. همچنین در آزمایشات پلاک برای شمارش ویروس ها به عنوان جایگزینی برای کربوکسی متیل سلولز استفاده می شود. میکرو کریستالی سلولز سفید، بی بو، و بی مزه است. این در آب، اسیدهای رقیق شده و در اکثر حلال های آلی قابل حل نیست. این محلول در محلول هیدروکسید سدیم تقریبا نامحلول است.
یک پلیمر طبیعی که به صورت طبیعی تشکیل شده است، شامل واحدهای گلوکز است که توسط پیوند 1-4 بتا گلیکوزیدهای متصل شده است. این زنجیرهای سلولز خطی با هم به عنوان میکرو فایبرلر همراه در دیواره سلول گیاهی همراه است. هر میکرو فایبریل درجه بالایی از پیوند داخلی سه بعدی را نشان می دهد که در نتیجه ساختار بلوری است که در آب غیر قابل حل و مقاوم در برابر واکنش دهنده ها است. با این حال، بخشهای نسبتا ضعیف میکرو فایبریل با پیوند داخلی ضعیف وجود دارد. این مناطق نامعمول نامیده می شود؛ بعضی از آنها استدلال می کنند که به دلیل ساختار تک فاز میکرو فیبرهای دقیق تر، نامیده می شوند. منطقه بلورین برای تولید سلولز میکرو کریستالی جدا شده است.

میکرو کریستالین سلولز

میکرو کریستالین سلولز می تواند با فرآیندهای مختلف مانند اکستروژن واکنشی، آنزیم متصل، انفجار بخار و هیدرولیز اسید تولید شود. فرایند بعد می تواند با استفاده از اسیدهای معدنی مانند H2SO4، HCl و HBr و همچنین مایعات یونی انجام شود. نقش این واکنش ها، نابودی مناطق نابالغ باقی مانده از حوزه های بلوری است. درجه پلیمریزاسیون معمولا کمتر از 400 است. ذرات میکرو کریستالین سلولز با اندازه کمتر از 5 میکرون نباید بیشتر از 10٪ باشد. آویسل یک افزودنی ارزشمند در زمینه داروسازی، مواد غذایی، لوازم آرایشی و دیگر صنایع است. خواص مختلف میکرو کریستالین سلولز به منظور مقایسۀ تناسب آن با چنین کاربردی، اندازه ذرات، تراکم، شاخص فشردگی، زاویه باز، تخلخل پودر، ظرفیت تورم هیدراتاسیون، ظرفیت جذب رطوبت، رطوبت، شاخص بلوری، اندازه کریستالیت و خواص مکانیکی اندازه گیری می شود. به عنوان سختی و استحکام کششی.
میکرو کریستالی سلولز نیز به دلیل اثر مویرگی تخلخل سطح آن بسیار جذب می شود، و این باعث می شود که به عنوان یک حامل برای مایعات عمل کند و با این حال خواص جریان و خواص فشرده را حفظ کند. تخلخل آن، باعث تمیز کردن و خشک شدن سریع گرانولاتور مرطوب می شود و ویژگی جریان جوی خوب را با نیاز کم روانکاری نشان می دهد.

کاربرد میکرو کریستالین سلولز

آویسل می تواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنایع مختلف استفاده شود. از جمله کاربرد های آن میتوان در نوشیدنیها،سس ها،چاشنی سالاد،دسرهای لبنی یخ زده،غذاهای کنسروی و بیشترین کاربرد دارویی آن به عنوان مکمل های ویتامین و یا قرص ها نام برد.

میکرو کریستالین سلولز در تولید مواد غذایی

- آویسل به طور گسترده ای به عنوان تثبیت کننده، عامل ضد انقباض، جایگزین چربی و امولسیفایر در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
- به عنوان تثبیت کننده داغ و سرد: در بستنی، مواد غذایی یخ زده، گوشت قرمز و ادویه جات برای بهبود ثبات.
- به عنوان عامل ضد انعقاد: در محصولات پخت برای بهبود احتباس آب و کاهش کالری مواد غذایی.
- به عنوان جایگزین چربی و امولسیفایر: در بستنی، محصولات گوشت کم چرب و ادویه برای افزایش ویسکوزیته و کاهش چربی.

میکرو کریستالی سلولز در نوشیدنی

- میکرو کریستالین سلولز به طور گسترده ای به عنوان عامل ژلینگ، تثبیت کننده، عوامل ضد انقباض و مواد معلق در نوشیدنی استفاده می شود.
- به عنوان عامل ژل، تثبیت کننده، عوامل ضد انجماد و مواد معلق: در نوشیدنی فوری برای بهبود پایداری مایع.

 داروسازی

-میکرو کریستال سلولز به طور گسترده ای به عنوان Binders، adsorbents، flowability در داروسازی استفاده می شود.
- به عنوان Binders: در قرص ساخت برای افزایش سختی قرص.
- به عنوان جاذب، جریان پذیری: در قرص ساخت به ضد آب و بهبود تحرک.

آرایشی بهداشتی

- به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی، ضخیم کننده، سخت کننده در لوازم آرایشی استفاده می شود.
- به عنوان جایگزین و ضخیم کننده چربی: در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ کیفیت پایدار و تازه.
-به عنوان صاف کننده: در لوازم آرایشی صورت برای صاف و آسان برای از بین بردن.
 

فارسی

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

کنسانتره پروتئین آب پنیر ارزان ترین و رایج ترین پروتئین آب پنیر است که یک محصول جانبی تولید پنیر است. WPS كاربردهاي فراواني درصنايع مختلف غذايي نظير صنايع لبني ، صنايع نانوايي ،فرآورده هاي نانوايي و قنادي ، فرآورده هاي گوشتي و غيره دارد. کنسانتره پروتئین آب پنیر یک مکمل بدن سازی است که برای افزایش مصرف پروتئین غذا، اغلب با هدف حداکثر افزایش هیپرتروفی عضلانی استفاده می شود. پروتئین آب پنیر به واسطه بدن به سرعت هضم می شود و باعث جذب سریع خواص تغذیه ای آن به جریان خون و ماهیچه ها می شود. پروتئین آب پنیر به طور معمول در سه فرم اصلی قرار می گیرد: کنسانتره (WPC)، جداسازی (WPI) و هیدرولیزات (WPH). کنسانتره به طور معمول سطح چربی و کلسترول کم (اما هنوز هم قابل توجه) است، اما به طور کلی سطوح بالاتر ترکیبات زیست فعال و همچنین کربوهیدرات ها به شکل لاکتوز دارند که تنها 29 تا 89 درصد پروتئین هستند.

كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

 WPC یک محصول سفید و سبک کرم رنگی با طعم ملایم و تمیز است. این با حذف اجزای غیر پروتئینی کافی از آب پنیر به دست می آید، به طوری که محصول خشک شده کامل شامل پروتئین کمتر از 25 درصد نیست. در سیستم های غذایی، پروتئین شیر به طور قابل توجهی به مزایای تغذیه ای محصول نهایی کمک می کند. ترکیبات برخی از پودرهای معمولی WPC بر اساس ویژگی های مورد نظر تنظیم می شوند. حاوی انواع فرآورده های پروتئین است که بسیاری از آنها دارای فعالیت بیولوژیکی قابل توجه و مزایای سلامتی هستند. شواهد نشان می دهد که این پپتید ها باید در فرم بومی و غیرقابل انطباق خود (فرم 3 بعدی موجود در طبیعت) باقی بمانند تا این خواص را اعمال کنند. كنسانتره پروتئين آب پنير WPC به دليل دارا بودن خصوصياتي مانند قابليت هضم ، حلاليت بالا ، ايجاد ويسكوزيته ، قابليت تشكيل ژل ، امولسيون كنندگي ، قابليت زدن و تشكيل كف از ارزش بالايي برخوردارمي باشد.

                                                                                                                                    آنالیز پودرآب پنیر در درصدهای مختلف

% WPC

35

50

65

80

Moisture

4.6%

4.3%

4.2%

4.0%

Crude protein

36.2%

52.1%

63.0%

81.0%

True protein

29.7%

40.9%

59.4%

75.0%

Lactose

46.5%

30.9%

21.1%

3.5%

Fat

2.1%

3.7%

5.6%

7.2%

Ash

7.8%

6.4%

3.9%

3.1%

Lactic acid

2.8%

2.6%

2.2%

1.2%

کاربرد كنسانتره پروتئين آب پنير

استفاده از بسیاری از محصولات پنیر به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای مختلف نه تنها بر روی ویژگی های تغذیه ای بلکه همچنین بر عملکرد مطلوب برخی از این محصولات استوار است. کنسانتره پروتئین آب پنیر دارای ویژگی های عملکردی زیادی است که بیشتر آنها با پروتئین های آب پنیر ارتباط دارد. برخی از ویژگی های اساسی که WPC می تواند فراهم کند، اتصال آب، شلاق / فوم، امولسیون، حلالیت بالا، ژل شدن، توسعه ویسکوزیته و قهوه ای است.
- WPC از پروتئین 35 درصد به عنوان جایگزینی برای شیر نابالغ استفاده می شود و همچنین به عنوان یک تثبیت کننده و مومتیک چربی در ماست، مخلوط نانوایی، غذاهای رژیمی، غذاهای نوزاد و شیرینی ها استفاده می شود. خواص آبرسانی آن، خواص چرب مانند چربی و خواص ژل در هنگام استفاده در این محصولات فرآوری شده مفید است. به عنوان پر كننده و  برای بهبود ارزش تغذيه اي فراورده هاي غذايي و غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها، همچنین در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول

- WPC از 50، 65 یا 80 درصد پروتئین مخصوصا برای استفاده در نوشیدنی های تغذیه ای، سوپ ها، محصولات نانوایی، گوشت، غذاهای رژیمی، محصولات کم چرب و نوشیدنی های پروتئینی تقویت شده مناسب است. آنها به ویژه برای توانایی آنها در کاملا طیف وسیعی از شرایط pH حل شده اند.

- پودر WPC خالص حاوی 80 تا 85 درصد پروتئین یک ماده جایگزین عالی برای استفاده در برنامه های خاص است به خصوص به عنوان یک جایگزین تخم مرغی اقتصادی در محصولات مانند نعنا، بستنی مدرن.

قابلیت استحکام بخشیدن به بافت در محصولات غذایی مختلف به عنوان مکمل ماده خشک همراه با شیرخشک در تولید فرآورده های لبنی تخمیری نقش به سزایی دارد. ایجاد بافت یکدست خامه ای شکل بدون آب انداختگی در تولید محصولات لبنی ، غنی سازی فرآورده های قنادی و نانوایی یکی از بهترین مکملهای پروتئینی غلات به شمار میرود و موجب بهبود قابل ملاحظه کیفیت این پروتئین ها می گردد.

فروش كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

فروش كنسانتره پروتئين آب پنير WPC

كنسانتره پروتئين آب پنير این وی پروتئین ها از آب پنیر شیرین ساخته شده که با Alpha Lactalbumin غنی شده و فاقد لاکتوز بوده که در کیسه های 20 و 15 کیلو گرمی جهت تولید محصولات غذایی با برندهای Arla دانمارک، Havero هلند ، Mill Haven ، Saputo  و Hilmar آمریکا عرضه میشود. لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت نمونه با بخش فروش داخلی شرکت تماس حاصل فرمائید.

فارسی
Tags: 
امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 104
برچسب ها : ,
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 مرداد 1396ساعت 19:39 توسط shima |